Brottarstjärnan drar igång megasatsning på e-handel: ”En djungel”

Utlovar korta leveranstider från lagret.

Martin Lidberg Lidberg – tidigare världsmästare i brottning och känd från bland annat Lets Dance och Mästarnas Mästare – byter bana. Tillsammans med sin yngre bror, OS-medaljören Jimmy Lidberg, drar han nu igång en stor e-handel, vid namn Gymproffset.se.

Efter mer än ett och ett halvt års hårt arbete kan vi nu äntligen dela den glada nyheten att vi lanserar en e-handel. Hos oss på Gymproffset.se kan du handla gymutrustning, platsbyggda företagsgym samt träningsprodukter för hemmaträning, skriver bröderna på Facebook.

Annons

De vet av egen erfarenhet att träningsutrustning ibland kan kännas som en snårig djungel, skriver de i ett pressmeddelande.

Vi är nog många som beställt från sidor utomlands där kvalité, leverans och ledtider inte alltid är på den nivå man som kund förväntar sig. Vi har en del e-handelsvana sedan tidigare, och kände att här kan vi komma in med attraktiva värden från flera olika håll, säger Martin Lidberg.

Erbjuder specialpass

De kommer även att erbjuda speciallösningar, såsom ett fysiskt introduktionspass. De ska också sälja onlinecoaching-program "som är anpassade efter målsättning och den utrustning man just har köpt", framgår det.

Genom att ha kunden i fokus. Tillsammans med vårt erfarna team finns vi alltid tillgängliga för att svara på frågor och på bästa sätt hjälpa till. Vi finns där oavsett om du är en kund som köpt utrustning för hemmaträning eller om du representerar ett större företag som vill ha hjälp med att rita upp och bygga ett gym på arbetsplatsen. Vi har de flesta av våra artiklar i vårt svenska lager så leveranstiderna är korta och priserna konkurrenskraftiga.

Annons