Bubblerooms VD säger upp sig – lämnar bolaget helt

Andra toppchefen på kort tid som lämnar e-handlaren.

Han har blivit synonym med e-handlaren Bubbleroom sedan han tillträdde vd-rollen i september 2015. Men i dag har Ville Kangasmuukko-Nordström meddelat styrelsen att han lämnar både rollen och bolaget.

Under mina åtta år på Bubbleroom har jag haft förmånen att få uppleva en stark tillväxtresa: Transformation av bolaget till Direct-To-Consumer varumärke med ökad andel egna varumärken, investeringen av nytt automatiserat robotlager och nytt kontor samt börsnotering. Men det som jag uppskattat mest under mina år, är alla fantastiska kollegor som gjort skillnaden och som inspirerat mig i mitt dagliga arbete, säger han i ett uttalande efter beskedet.

Annons

Anledningen till avhoppet är att han erbjudits en vd-tjänst i ett annat bolag. Med sin uppsägningstid på sex månader blir han dock kvar till och med årsskiftet.

Arbetet med att rekrytera en ny vd har inletts omedelbart för Bubbleroom.

Ville har tillsammans med styrelsen och en stark ledningsgrupp också lagt grunden för Bubblerooms nästa tillväxtfas ut i Europa, vilket gör att bolaget är väl positionerat för fortsatt framgång såväl som att med kraft genomföra den redan kommunicerade strategin, säger Freddy Sobin, ordförande i Bubbleroom.

Det är inte den första toppchefen som lämnar Bubbleroom i år. Tidigare under juni kom även beskedet att finanschefen Esko Österbacka lämnar bolaget för en ny, extern tjänst.

LÄS ÄVEN: Så boostar Borås Bubbleroom – slog 400 miljoner: ”Framgångsnyckel”

Annons