Buttericks värvar från konkurrent: ”Ser fram emot att ansluta”

"Leda nästa fas i företagets utveckling".

Det är mungiporna uppåt hos festspecialisten Buttericks denna morgon. Skämt- och maskeradbutiken har nämligen lyckats knyta till sig Kjell Grüneberger som ny ekonomichef. Han tillträder sin nya tjänst i mitten av februari.

Kjell kommer med en gedigen erfarenhet inom ekonomi och redovisning, samt bred kunskap inom både e-handel och logistik. Tillsammans med övrig ledning kommer han att vidareutveckla vår verksamhet. Kjell har de professionella och personliga egenskaper som bolaget har eftersökt, skriver Buttericks i ett pressmeddelande.

Annons

Värvas från Purefun

Grüneberger kommer närmast från rollen som CFO hos Purefun Group. E-handelskoncernen som på senare tid gjort flera egna satsningar och uppköp inom segmentet partyprylar, bland annat med Kalaslagret och Roligaprylar.se.

Jag ser otroligt mycket fram emot att ansluta till buttericksfamiljen och att leda nästa fas i företagets utveckling. Jag ser fram emot att fortsätta utveckla ekonomifunktionen samtidigt som jag hoppas kunna agera som en viktig stödfunktion för vidare affärsutveckling och försäljningstillväxt, säger Kjell Grüneberger.

LÄS ÄVEN: Nylansering ska ta e-handelsikonen till nya höjder

Annons