Nylansering ska ta e-handelsikonen till nya höjder

"Återigen ta positionen som den självklara destinationen".

Våren 2022 fick den anrika e-handlaren Roligaprylar.se en ny ägare i Purefun Group. Bolaget meddelade redan då att målet var att integrera nätbutiken i Purefuns e-handelsplattform. Något som nu skett, men det har hänt mer än så bakom kulisserna.

LÄS ÄVEN: Efter notering och förvärv: Vuxen köper anrik festlig e-handlare

Annons

Enligt ett pressmeddelande har Roligaprylar.se samtidigt genomgått en fullständig omvandling och har bland annat fått en ny modern varumärkesprofil på plats.

Den nya varumärkesprofilen är mer än bara en visuell uppdatering. Den representerar en djupare förståelse och återspegling av vad dagens konsumenter söker. Den nya logotypen och designen kombinerar lekfullhet med en modern, ren estetik, vilket speglar både webbplatsens namn och dess passion för roliga prylar, skriver Purefun Groups vd, Michael Ahlén, i en kommentar.

Utökat produktsortiment

Relanseringen av butiken sker lagom till att julhandeln drar igång på allvar, och med en ny e-handelsplattform på plats hoppas man kunna ta webbshoppen till nya höjder.

Med förbättrad navigering, snabbare laddningstider och en mer intuitiv design, är plattformen optimerad för både mobila och stationära enheter, skriver Michael Ahlén och fortsätter:

Butikens sortiment förnyas och uppdateras löpande med en ny uppdaterad produktkatalog för att återigen ta positionen som den självklara shopping destinationen när man söker efter roliga prylar till sig själv eller att ge bort.

Annons