Care of Carl växer – går in i två nya länder

Sajterna översätts till de lokala språken.

Care of Carl, med kontor och lager i e-handelshubben Viared utanför Borås, klär på ett lager till på sin e-handel. Sedan länge har man haft nätbutiker i de nordiska länderna, samt i Tyskland. Och dessa sajter är översatta till de lokala språken.

Under hösten 2021 sydde e-handlaren även ihop en online-butik översatt till engelska för hela den europeiska marknaden. Men nu nålar man fast två marknader – och översätter nätbutikerna i Frankrike och Holland, till ländernas respektive språk.

Annons

Efter att ha byggt upp en stadig kundbas under två år är vi nu redo att ta nästa steg och gå in lokalt där vi ser den största efterfrågan, med syfte att skala upp och förhöja kundupplevelsen genom att erbjuda vårt premiumutbud på lokala språk, säger vd:n Mathias Ekström, i ett pressmeddelande.

"Verkligen uppskattat"

Han tillägger att fransmännen och holländarna snabbt har kommit att omfamna Care of Carls sortiment och kurerade utbud. Genom att klicka i ett antal modepreferenser så personaliseras nämligen Care of Carl-sajten, oavsett marknad förstås.

De franska och nederländska kunderna har verkligen uppskattat vår unika varumärkesmix och vår ambition att hjälpa män upptäcka sin personliga stil. Därav känns det självklart att påbörja expansionen i just dessa länder, för att komma närmre kunden, optimera marknadsföringen och göra andra justeringar som förstärker premiumkänslan genom hela kundupplevelsen, avslutar Mathias Ekström.

Annons