CDON byter helt lagerlösning – går till jättesatsningen

"Går som hand i handske med vår vision".

CDON byter nu lager- och logistiklösning. Marknadsplatsen överger ett upplägg i egen regi – för norskägda fraktjätten Brings fulfillment-tjänst Shelfless, som omfattar logistikhantering. Det framgår av ett pressutskick.

Hela lagerflytten ska vara klar innan Black Friday går av stapeln i november. CDON är nu i färd med att flytta över alla sin lagervaror till Bring-ägda Shelfless nyetablerade lager i Rosersberg, i norra Storstockholm.

Annons

Genom att kunna knyta ihop alla led i distributionslogistiken blir Bring Shelfless en strategiskt viktig samarbetspartner för oss, kommenterar David Olhed, CCO på CDON.

Många kockar

Shelfless är en satsning från Bring som svenska Dream Logistics är en del av. Bring köpte Dream Logistics tidigare i år och inom kort kommer Dream Logistics även att byta namn till Bring Shelfless.

LÄS ÄVEN: Efter förvärvet – de ska leda Brings megasatsning i Sverige

Därtill är det svenska Autostore, ett techföretag inom lagerteknik, som står för de automatiserade inslagen på lagret i Rosersberg.

Valet av Bring Shelfless var enkelt då deras övergripande vision går som hand i handske med vår. Deras vilja att investera i moderna lösningar, alltifrån plockautomation till full flexibilitet i WMS:et är något vi kommer ha mycket nytta av. Jag ser verkligen framemot samarbetet, kommenterar Tobias Neumann, Marketplace Operations Manager på CDON.

Annons