CDON prisar säljarna – de blev årets tillväxtraket: “Känns otroligt kul”

Fördubblade försäljningen.

Marknadsplatsen CDON väljer att återigen prisa e-handlare på sin plattform. Förra året kammade Stylingagenten hem priset som årets e-handlare. I år är det en dansk butik som nallat förstaplatsen i vad man nu kallar Årets Merchant, alltså årets säljare.

Den som blev Årets Merchant 2020 hos CDON är datorbutiken ComputerSalg.

Annons

Med teknik i framkant, helautomatiserade processer och ett enormt sortiment befäste ComputerSalg positionen som den största tungviktaren på vår marknadsplats. En hög försäljning kräver också en utmärkt och väloljad kundservice. Dessa krav uppfyllde ComputerSalg med bravur, löd juryns motivering.

Ett annat företag som lyckades ta hem ett pris i CDON:s tävling var Vitvaruexperten som dubblade försäljningen under 2020 och gick hem med “Året Tillväxt”.

Det känns otroligt kul att få utnämningen Årets Tillväxt, ett mycket starkt kvitto på att vi på Vitvaruexperten.com lyckades med våra mål under ett minst sagt speciellt 2020. Tack vare vårt fantastiska team, ett gott samarbete med CDON och inte minst våra kunder nådde vi tillväxt över förväntan. Även 2021 har börjat starkt och vi arbetar vidare för våra kunder, mot fortsatt tillväxt, säger Mattias Brost, vd på Vitvaruexperten.

Årets Leverantör blev samtidigt Electra och Sello utsågs till Årets Samarbetspartner, för att ha sänkt tröskeln för handlare att sälja på marknadsplatsen. E-handlaren Xtra Digital Storage utsågs till Årets Rookie.

CDON valde även att prisa en aktör för sitt cirkulära arbete. Årets Inspiratör blev nämligen Returhuset.

Vi är väldigt glada, tacksamma och stolta över utmärkelsen! Det är otroligt kul att vårt arbete kring ett kontrollerat returflöde uppmärksammas av CDON. Hela vårt existensberättigande grundar sig i att vi skall bidra med värde, så denna utmärkelse är extra härlig att få då CDON är en av våra viktigaste kunder och även en inspirationskälla för oss! Vi kämpar vidare med ny energi för att främja resurseffektivitet och skapa cirkulära affärsmodeller med lönsamhet! säger Christian Jansson, vd och grundare av Returhuset.

Annons