CDON trampar hem norsk e-handlare: ”Tajmingen är perfekt”

"Vi växer i Norge".

Nej, det är ingen Norgehistoria. CDON hoppar på pakethållaren och krokar arm med norska cykelhandlaren Birk Sport, som ska sälja sina cyklar och cykeltillbehör på CDON:s marknadsplats.

Tajmingen är perfekt. Vi växer i Norge och då är det glädjande att landets största cykelhandlare ser fördelarna med CDON Marketplace. Dessutom är det roligt att vi kan utöka vårt cykelsortiment just nu när cykelsäsongen dragit igång, kommenterar David Olhed, Chief Merchant Officer på CDON.

Annons

Birk Sport har flera butiker i Oslo-regionen och sedan länge även en e-handel. Hemleveranserna uppges vara kostnadsfria och handlaren erbjuder även service och rådgivning i mobilen.

Vi fångar det bästa av två världar genom att kombinera vår egen expertis och service med CDON:s breda kundbas och räckvidd, vilket är i linje med vår strategi att öka försäljningsvolymen, kommenterar Martin Norgård Vermundsberget.

Till att börja med är det de norska kunderna som kommer att kunna handla Birk Sports varor, via CDON. Men målet är att man snart ska kunna börja sälja cyklar och cykeltillbehör även till svenska, danska och norska CDON-kunder.

Annons