Chiquelle flyttar lagret utomlands – säljer allt på Blocket

"Massiv omvandling".

Modeföretaget Chiquelle ska flytta sin lagerverksamhet från Stockholm till Nederländerna. Målet är att det nya logistikcentret i Overijssel i östra Nederländerna ska vara färdigt under första veckan i januari 2020, därför ska man börja flytten under mellandagarna. Men tills dess måste företaget tömma sitt svenska lager.

LÄS ÄVEN: Chiquelle säger upp 10 tjänster och flyttar lagret från Sverige

Annons

Chiquelle har reat ut majoriteten av sitt lager och sprider ordet om den stora säljfesten både genom egna kanaler men även via influencers.

Nu meddelar företagets vd Pouya Boland, i ett inlägg på LinkedIn, att Chiquelle även annonserar ut sin lagerinredning på marknadsplatsen Blocket.

Lagerstyrningsteamet började med att sälja vår lagerutrustning via vårt eget nätverk, men sedan har de valt att också använda sig av andra kanaler, säger Pouya Boland till Ehandel.

Chiquelle använder sig av flera olika försäljningskanaler, varav Blocket är ett av dem. Blocket är dessutom lämpligt för dem här sortens av produkter samt täcker rätt målgrupp. Där säljer vi just nu vår fulla lagerutrustning det vill säga hyllor, packbord och vagnar.

Hur långt har ni kommit? 

Halvvägs. Det finns några dagar kvar och vi kommer att ha en enorm lagerutrustnings-utförsäljning under den kommande helgen. Då kan företag komma och köpa det som finns kvar, berättar Pouya och tillägger:

Chiquelle genomgår en enorm och massiv omvandling. Vi är mycket glada över att lämna detta kapitel bakom oss och äntligen växa starkare och snabbare än tidigare via IT-, strukturella- och operativa förändringar. Vi är redo att ta oss till nästa nivå.

Annons
Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!