CoolStuffs galna Black Friday-kupp – säljer allt på lagret

Med ett klick.

Allt. Hela rasket. Rubbet. Nu kan du köpa hela härligheten – ett exemplar av alla prylar i CoolStuffs sortiment!

Så inleder CoolStuff sitt Black Friday-erbjudande "Everything", som just nu finns tillgängligt i företagets nätbutik. Och erbjudandet är precis vad det låter som - en chans att köpa allt CoolStuff har att erbjuda. För priset 124 999 kronor får den e-handlande kunden - med ett enda klick - hem ett exemplar av alla prylar CoolStuff har i sitt sortiment. Och det är en ordentlig rabatt som erbjuds. Normalt sett hade man fått betala 250 000 kronor för de cirka 900 produkter som man får hemskickade.

Annons

Slipp fundera, slipp julstressen i år, köp allt på ett och samma bräde. Klappat och klart?! motiverar CoolStuffs marknadschef Johan Norin i ett meddelande till redaktionen.

"Kan ju tänka sig att det sitter en ledningsgrupp"

CoolStuff påpekar att erbjudandet endast finns i "begränsat antal" och att det därför är först till kvarn som gäller. Maskeradsortimentet ingår inte i erbjudandet och i de fall där en viss vara finns i flera färger, storlekar eller modeller så ingår bara ett exemplar av varan.

Vem är den här kampanjen tänkt att tilltala?

Man kan ju kanske tänka sig att det sitter någon ledningsgrupp på exempelvis Tetra Pak och funderar vad de skall ge sin personal i julklapp. Här kommer vi, det vill säga tomten, och sprider glädje och julkänsla. Kul ju!

För ett par veckor sedan gick CoolStuff ut och meddelade att bolaget var på jakt efter en COO - Christmas Operations Officer. Enligt Johan Norin har företaget nu hittat sin person och vem som fått den eftertraktade rollen kommer att avslöjas inom kort. CoolStuff har i år valt att ha Black Friday hela veckan och erbjuder i samband med det rabatter på upp till 80 procent på utvalda delar av sortimentet.

LÄS ÄVEN: E-handlare söker COO - Christmas Operations Officer

Annons