Danska pryljätten intar Sverige med egen nätbutik

"Vi har väldigt lojala kunder i Sverige".

Den 15 januari i år stod det klart att den danska present- och pryljätten Flying Tiger hade bestämt sig för att ge sig ut på nätet. Företaget mjukstartade med en danska e-handel men det var ganska uppenbart att miljardbolaget planerade en bredare utrullning.

LÄS ÄVEN: Pryljätten går online: ”Arbetat hårt för rätt onlineupplevelse”

Annons

Nu står det klart att Sverige blir land nummer två. Den 29 maj, alltså imorgon, kommer Flying Tiger att lansera en nätbutik i Sverige.

Precis som butikskedjans fysiska butiker kommer webbshoppen vara fylld av saker du behöver, saker du drömmer om och saker du till och med inte visste fanns. Nätbutiken erbjuder ett brett sortiment av Flying Tiger Copenhagen-produkter, vilket inkluderar flera prisbelönta och hållbara produkter, som nu kan skickas direkt hem till din dörr, oavsett var i Sverige du bor, skriver företaget.

Företagets vd Martin Jermiin berättar mer om den svenska satsningen.

Svenskarna har kommit långt i digitaliseringen och vi har ett starkt varumärke och väldigt lojala kunder i Sverige, så det var det naturliga valet för oss. Med denna lansering hoppas vi kunna inspirera nya kunder att besöka oss på nätet, säger Martin Jermiin i ett pressutskick.

Flying Tiger Copenhagen har över 950 butiker över hela världen, varav 54 finns i Sverige. Den nya webbutiken kommer att ta plats på flyingtiger.com.

Annons