De flyttar till nytt lager för att krossa miljarden: “Viktig pusselbit”

"Ta tillvara vår fina försäljningsökning".

E-handelsbolaget Bagaren och Kocken meddelade nyligen att man snuddade vid miljarden under 2020. Omsättningen nära dubblades till totalt 932 miljoner kronor under förra året.

LÄS ÄVEN: Bagaren och Kocken dubblade – snuddade vid miljarden

Annons

Det som ofta följer efter en stark tillväxt är förstås ett nytt lager och nu meddelar Bagaren och Kocken att en flytt ligger mycket nära i tiden.

Nu gäller det att ta tillvara vår fina försäljningsökning och säkerställa att vi kan fortsätta växa, säger vd Christina Ståhl i ett pressutskick.

Företaget planerar att redan i september flytta till helt nya lokaler i Torslanda i Göteborg. Det nya lagret kommer att vara på totalt 16 000 kvadratmeter vilket, precis som omsättningen, ska vara nära en fördubbling mot de tidigare lokalerna.

De nya lokalerna blir en viktig pusselbit i vårt fortsatta arbete att stärka vår position som expert inom köksredskap. Detta kommer kräva ytor för sortimentsutveckling, nya kategorier och medarbetare. Men såklart också för att fortsätta kunna erbjuda våra kunder en snabb, välfungerande logistik, säger Christina Ståhl.

Efter flytten kommer man även att bli granne med koncernsyskonet Outnorth. Bagaren och Kocken planerar att vara på plats i de nya lokalerna i mitten av september för att kunna fånga upp Q4-tillväxten utan problem.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Tack!