Search
Search
Close this search box.
ANNONS

De köper in sig i e-handelssuccén - peggar upp för Europa

Nils Lund
nils@ehandel.se

Dela artikeln:

Från 21 till 40 miljoner.

ANNONS

Out of Bounds som årligen plockar upp över tre miljoner förlupna golfbollar ur golfklubbars dammar, och säljer dem på nytt, ska växa ytterligare. Detta efter att man fått in externa delägare i form av Golfamore Group.

Out of Bounds dubblade omsättningen från 21 till 40 miljoner kronor mellan 2019 och 2020. Och med nya ägare  i bagen är man nu redo att slå ut internationellt.

Vi har samarbetat både med Golfamore Group och Golfhäftet under många år och är imponerade av det bolag som grundarna har byggt upp. Vi är stolta över vår egen resa hittills och ser att vi tillsammans kan bygga upp en konkurrenskraftig verksamhet i Europa. Golfamore Group har egen erfarenhet från att själva ha expanderat till de större golfmarknaderna i Europa. Nu är vi redo att erövra den europeiska marknaden med Out of Bounds, säger Johannes Bergenwall, vd och medgrundare på Out of Bounds, i ett pressmeddelande.

Golfamore Group, som äger både Golfhäftet och OneTee, har förvärvat 30 procent av aktierna i Out of Bounds.

Att både golfklubben och golfaren gynnas av deras affärsmodell är något som passar in perfekt i Golfamore Groups tänk att skapa kundanpassade win-win-koncept för golfklubben och golfaren. Vi ser fram emot att jobba med teamet på Out of Bounds och fortsätta att utveckla bolaget, dess erbjudande och ta en ledande position i Europa inom återvinning av golfbollar, berättar Fredrik van Speijk, vd och medgrundare på Golfamore Group.

LÄS ÄVEN: De ökade vinsten 500 procent - "efterfrågan har ökat drastiskt"

Dela artikeln:

Search

Nyheter

Tjänster

Om Ehandel

Nyhetsbrevet som håller dig uppdaterad!