De lovar leverans innan jul för klappar beställda 23 december

"Matchar behoven".

Nyligen rapporterade vi när sista dagen är för att få sin beställning levererad innan jul, hos flera olika e-handlare. De flesta, 35 procent, lovar leverans före julafton om man beställer senast idag den 19 december.

LÄS ÄVEN: Då går gränsen för beställning med leverans före jul

Annons

Den som hade den längsta beställningsperioden var skönhetsbolaget Lyko som försäkrar kunderna att leverera julklapparna i tid om beställningen läggs senast två dagar innan julafton. Men nu slår NetOnNet alla rekord hittills. E-handelskunder i storstadsregionerna kan beställa sina julklappar fram till den 23 december och hinna få dem levererade i tid till julfirandet.

Vi har jobbat hårt tillsammans med våra logistikpartners för att kunna erbjuda våra kunder flexibla leveransalternativ som matchar behoven, säger Stefan Svensson, logistikchef för NetOnNet.

Vi vet att många klappar inte inhandlas förrän dagarna innan julafton och vi vill självklart erbjuda våra kunder bästa möjliga service även de här dagarna.

De fraktalternativ som erbjuds för beställningar som lagts dagen innan julafton är Instabox paketskåp och klimatkompenserad hemleverans via Best Transport.

I kassan kan man enkelt se vilka beställningstider som gäller för just det postnummer där man befinner sig. Snabbast är vi givetvis i närområdet runt vårt centrallager i Västsverige, avslutar Stefan Svensson.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!