De ökar 385 procent: “Försäljningen är extrem just nu”

"Peaken har kommit under Black Week".

E-handlaren Teknikdelar, med butikerna Teknikdelar.se och Teknikkdeler.no, meddelar en enorm tillväxt under Black Week och gårdagens shoppingfest Black Friday. Och succén tillskrivs bland annat Norge.

LÄS ÄVEN: Bianca och Teknikdelar kammade hem stora titlar

Annons

Bara under Black Week ska företaget ha växt med 385 procent i Norge, och under hela året så är ökningen 200 procent på den norska marknaden.

Försäljningen är extrem i Norge just nu. Vi märker ett uppsving här under Q4 som vi inte har sett tidigare. Peaken har kommit nu under Black Week där ökningen är 385 procent jämfört med föregående års Black Week, säger Teknikdelars marknadschef Jakob Landin i ett pressutskick, och tillägger:

Redan under fredagseftermiddagen var fjolårets Black Week-försäljning slaget.

Företaget tror inte heller att man nått toppen ännu.

Vi upplever inte att taket är nått, tvärtom. Det beror dels på att vi jobbat oss fram till en bättre marknadsposition och konkurrensfördel i Norge jämfört med Sverige. Det beror också på att Norge har haft större restriktioner och det har gynnat vår försäljning mer än vad det har gjort i Sverige. Dessutom erbjuder vi hemleverans, vilket är ett populärt alternativ för norrmän i dessa tider, säger Jakob Landin.

Annons