De slog 100 miljoner på 30 dagar: ”Firar när dammet lagt sig”

"Packat 15 000 order under dagskiftet, utan automation".

Black Friday och Cyber Monday är nu bakom oss och skönhetskoncernen Youty Group, som står bakom Nordicfeel, Blush och Eleven, firar en lyckad kampanjperiod. Marcus Johansson, COO på Youty Group, skriver att bolaget är fyllt av "positiva vibes".

LÄS ÄVEN: Eleven-gruppen nuddade vid 650 miljoner – ”butikerna drar ner”

Annons

I helgen slog vi nytt packrekord! Vi sammanställde cirka 15 000 order bara under dagskiftet, och detta utan automation, säger Marcus Johansson.

Vad har bidragit till det nya rekordet? 

Ett fantastiskt team i tomteverkstan med lång erfarenhet av e-handel, men även ett långt och noggrant förarbete mellan våra team och leverantör som resulterade i en bra plan, säger Marcus och tillägger:

Vi fick bara stärka upp lite på inleverans, men utöver det har logistikteamet kämpat på med det att göra det där "lilla extra" för att göra våra kunder nöjda.

Men fler rekord har slagits. Bolaget har nämligen omsatt 100 miljoner kronor under en enskild månad, i november.

Grunden till det är som jag ser det, ett lyckat arbete med fusionen mellan Nordicfeel, Eleven och Blush under de senaste två till tre åren. Men viktigaste förutsättningen just i år är det grymma jobb alla team i bolaget har gjort tillsammans.

Ska ni fira att ni sprängt 100-miljonersvallen?

Ja, självklart skall vi fira på något sätt när dammet lagt sig efter Black Friday- och julperioden. Just nu samlar vi in förslag från våra medarbetare då det är viktigt att det blir något de uppskattar, avslutar Marcus Johansson.

Annons

Annons