Search
Close this search box.
ANNONS

Digitala presentkort drar in ytterligare 35 miljoner

Digitala presentkort drar in ytterligare 35 miljoner
Julius Gunnilstam
julius@ehandel.se

Dela artikeln:

ANNONS

Den digitala presentkortstjรคnsten Wrapp meddelar idag att de tar in ytterligare 35 miljoner kronor i kapital via Greylock Partners. Reid Hoffman som รคr grundare av Linkedin och partner i Greylock gรฅr nu in som styrelseledamot i Wrapp. Hoffman ser mycket positivt pรฅ Wrapps framtid:

โ€“ Vรคrdet av Wrapps sociala presenttjรคnst รคr uppenbar fรถr butiker runt om i vรคrlden. Pรฅ bara nรฅgra mรฅnader har fรถretaget visat en kapacitet att snabbt skala sin tjรคnst bland tiotusentals anvรคndare. Det รคr en fungerande och lรถnsam affรคrsmodell redan frรฅn start som knyter till sig nรฅgra av vรคrldens frรคmsta varumรคrken, sรคger Reid.

Niklas Zennstrรถm, medgrundare av Skype, som tidigare gรฅtt in med 37 miljoner i Wrapp, via sitt bolag Atomico, och numera sitter i styrelsen vรคlkomnar den nya medlemen:

โ€“ Jag vรคlkomnar Reid till styrelsen och Greylock som investerare. Vi har nu tillrรคckliga resurser fรถr att framgรฅngsrikt ta oss an den amerikanska marknaden, sรคger Niklas.

Investeringen kommer att anvรคndas till att lansera tjรคnsten i USA och Storbritannien vilka Wrapp sedan tidigare indikerat รคr nyckelmarknader dรคr presentkort ska vara omรฅttligt populรคra. Wrapps VD, Hjalmar Winbladh, menar pรฅ att de nu har ett dreamteam i styrelsen:

โ€“ Tekniken och samarbeten med partners finns pรฅ plats fรถr att gรถra det lika enkelt och roligt att ge varandra vรคrdefulla presenter som det รคr att skicka en vanlig hรคlsning via Facebook. Med Reid som nytt tillskott har vi nu det dreamteam i styrelsen som krรคvs fรถr att introducera Wrapp globalt under 2012, sรคger Hjalmar.

Det รคr bara att gratulera Wrapp och samtidigt konstatera att digitala presentkort รคr omรฅttligt populรคra รคven hos investerare.

Kรคlla: press

Relaterade nyheter:
Wrapp omfamnar E-handeln
Skypegrundare bakom nytt digitalt presentkort

Dela artikeln: