E-handelsbyrån gör om sin tjänst – han tar över som VD

Ska hjälpa e-handlarna i krisen.

E-handelsbyrån Carismar, med kunder som Zoovillage och Bubbleroom, har utsett Kristian Arvidsson till ny vd. Han har tidigare arbetat som utvecklare inom företaget. Nu tar han över rodret från Johan Carlmark, som istället kommer att axla rollen som säljchef. I samma veva gör Carismar även om sitt erbjudande och tillsätter specifika team som ska ansvara för olika områden, som till exempel mode eller B2B.

Utöver det har man även tagit fram ett särskilt erbjudande som riktar sig till företag som drabbats av Covid-19. De får betala ett lägre pris före en speciallösning som ska vara "helt baserad efter kundens behov och affär".

Annons

Vi är själva entreprenörer och känner med alla som har drabbats av allting som hänt under 2020. Vårt fokus ligger nu på att hjälpa till med det vi kan, och det är till stor del därför vi omorganiserat både tjänsteerbjudanden och produkten vi erbjuder, säger Kristian Arvidsson i ett pressmeddelande.

Carismar har på senare tid gjort flera uppdateringar i sin tjänst, och i planerna framåt ingår att leverera en "API-first-plattform" som ska ge kunderna möjlighet till mer flexibel tillväxt.

Tjänstemodellen vi håller på att implementera är ett stort steg framåt för oss som bolag. Att vi även har kommit så pass långt i vår produktutveckling gör att vi stort sett är ensamma på marknaden om det här erbjudandet. Det ska bli kul att få jobba nära kunderna, och hjälpa dem att utveckla sitt affärserbjudande igen, säger Johan Carlmark.

LÄS ÄVEN: Carismar massrekryterar för att möta trycket från e-handeln

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!