E-handelsleverantör börjar sälja glasögon på nätet

E-handelsplattformen Textalk sadlar om och väljer att starta sin egen e-handel. Den nya butiken skall sälja solglasögon och målsättningarna är stora. Hundratals glasögon skall skickas ut innan sommaren är slut.

En populär e-handelsplattform i Sverige är Textalk, som inte är rädda för att testa nya saker. De införde bland annat stöd för den digitala valutan BitCoin i början av 2012.

Nu testar de nya tag när de själva väljer att öppna en nätbutik som säljer solglasögon. Textalk skall länge ha pratat om att börja sälja på nätet. Detta med syfte att få en bättre inblick i hur deras egen plattform fungerar i en e-handlares vardag.

Annons

500 solglasögon

Deras nya webshop är dock inte endast ett test, utan de planerar att skicka ut 500 solglasögon innan den 31 augusti. Det är nämligen då som butiken, med namnet Solsken, stänger för säsongen.

- Solsken drivs helt utan vinstintresse, allt överskott går till Synskadades Riksförbund för att stödja dess verksamhet och tanke om ett jämlikare samhälle, säger Textalk i ett pressmeddelande.

Målsättningen skall samtidigt vara att omvandla en affärsidé till en säljsuccé skriver företaget.

Vill ni se om en e-handelsleverantör kan driva e-handel så finner ni den nya Textalk-butiken på Solsken.nu.

Annons