E-handelsprofilen ska lyfta E-drop – ”en deal-breaker”

Tar rollen som affärsutvecklare.

E-drop, som är tjänsten med uppkopplade leveransskåp med kyl, förstärker laget. Nu plockar man nämligen in entreprenören och e-handelsprofilen Linda Bjernstål som affärsutvecklare.

Vår vision är att förenkla och effektivisera hemleveranser och med Linda och hennes kommersiella erfarenheter är vi nu redo att ta oss an den stora konsumentmarknaden, säger Susanne Hjorthagen, vd på E-drop, om nyförvärvet.

Annons

Linda Bjernstål är inte minst känd från en av Nordens största onlineresebyråer, Flygstolen Nordic AB, som hon både grundat och drivit.

Jag ser fram emot att arbeta med ett nytt banbrytande projekt som kommer vara en deal-breaker för framtidens e-handel och logistik, säger Linda Bjernstål.

Efterfrågan på hemleveranser har skjutit i höjden något enormt under de senaste åren och det tycks heller inte mattas av. Och E-drop tror sig ha positionerat sig väl med sina kylskåp, till vilka man kan leverera hem maten oberoende av om mottagaren är hemma eller ej.

Det känns spännande att bryta ny mark och anta nya utmaningar. E-drop är en tjänst med stor potential och som är helt rätt i tiden, säger Linda Bjernstål.

LÄS ÄVEN: Framgångsrikt test: Framtidens brevlåda på väg ut i Sverige

Annons