E-handelssatsning avgörande när Netonnet valde kassalösning

"Tillhör våra allra största partners".

Resurs Bank har främst gjort sig kända som en omniaktör men under förra året inleddes en utökad satsning på e-handeln. Bland annat öppnades ett kontor i Stockholm samtidigt som Resurs satsade 500 miljoner kronor på ett helt nytt banksystem.

LÄS ÄVEN: Här är Resurs Banks jättedrive i e-handeln: ”Räcker inte med omni”

Annons

En satsing man hoppades skulle locka fler mindre och medelstora e-handlare. Men den har även lett till att man nu lyckats förlänga samarbetet med en av sina största omnikunder Netonnet.

Netonnet tillhör våra allra största partners, och därför känns det väldigt roligt att fortsätta denna relation, och arbeta ännu närmre med varandra. Det känns extra roligt att få ett kvitto på att vår transformationsresa inte bara är viktig för oss som bank utan även för våra partners och deras kunder, Nils Carlsson, vd på Resurs i en kommentar.

Ska bygga vidare

Med sin e-handel och 30 lagershoppar i Sverige och Norge är Netonnet en stor omniaktör, och en kund Resurs inte vill tappa.

Och enligt Susanne Holmström, vd på Netonnet, så har transformationsresan som Resurs genomgått varit en viktig del för att fortsätta samarbetet.

Vi har en lång historik tillsammans och vi ser nu fram emot att bygga vidare på vårt samarbete. Resurs har investerat i en modern IT-infrastruktur som kommande år möjliggör för oss att snabbt och enkelt anpassa våra tjänster utifrån kundernas behov, både online och inom fysisk handel, kommenterar Susanne Holmström.

Annons