E-handelsstartupen tar in över 2 miljoner: “Ännu starkare tillväxt”

Vill automatisera bokföringen.

I mars förra året så fick e-handelsleverantören Nordic Web Team en ny ägare. Detta då Isberg Partners och Anders Lundström köpte upp 50 procent av moderbolaget Brilliant Bunch Holding AB.

LÄS ÄVEN: E-handelsleverantören får ny ägare: ”Vi är imponerade”

Annons

Brilliant Bunch Holding står bakom e-handelsleverantörerna Nordic Web Team och Junipeer. Den senare jobbar med integrationer mellan olika e-handelssystem och ska hjälpa företag som A Retro Tale, Bread & Boxers och norska Varsity Headwear.

Junipeer startades 2020 och passerade miljonen 2022, med ett positivt resultat. Och nu är det tydligen dags att trycka lite på gasen hos startupbolaget. Anders Lundström har nämligen tillfört ytterligare 2,1 miljoner kronor i kapital till Junipeer. Pengar som ska gå till expansion.

Under 2024 fortsätter den kraftiga tillväxten och Junipeer har fått ett stort genomslag i Sverige, Norge, Finland och även en handfull nya kunder från länder som Danmark, Storbritannien och USA, skriver Junipeer i ett pressutskick.

Jonas Wärngård, vd för Nordic Web Team och Junipeer, kommenterar investeringen:

Vår relation med Anders Lundström har redan spelat en viktig roll i att driva vår framgång det senaste året. Den här senaste finansieringen positionerar Junipeer för ännu starkare tillväxt under 2024, där vår plattform blir alltmer etablerad som den mest effektiva lösningen på marknaden i Skandinavien för att automatisera och förbättra e-handlares bokföring, säger han.

Annons