E-handlare går offline: ”Kommer inte att ha generösa öppettider”

"Betala kontant utan att lämna några digitala spår efter sig".

E-handlaren Överlevnadsbutiken meddelar idag att man som första prepper-näthandel kommer att öppna en fysisk butik. Överlevnadsbutiken.se startades redan i mars 2013 och har hela tiden varit en renodlad e-handel, något som nu alltså ändras.

Företaget meddelar dock att det är försiktiga steg man tar ut i den fysiska världen.

Annons

Nu har vi fått tillgång till nya lokaler och kommer att kunna välkomna kunder dit. Till att börja med kommer vi inte ha så generösa öppettider utan kommer att ha öppet onsdag till fredag 12-15. Sedan får vi prova oss fram för att hitta en kompromiss mellan kundernas önskemål och vad vi hinner med utan att behöva anställa extra personal, skriver nätbutiken i ett pressmeddelande.

Invigs fredagen den 13:e

Butiken kommer att ta plats på Bryggavägen 121 på Ekerö i Stockholm och invigning sker fredagen den 13:e september. Enligt e-handlaren är man ganska ensam i sin nisch att öppna fysisk butik och prepper-kunderna har tydligen bett om att få handla utan att lämna några spår efter sig.

Allt fler har insett att det inte är så dumt att ha saker som vevradio, campingkök, dunkar och konserver hemma. I takt med detta har Överlevnadsbutiken fått ett antal konkurrenter på nätet med samma affärsidé. Ännu har ingen öppnat en fysisk där kunder kan få känna på utrustningen eller betala kontant utan att lämna några digitala spår efter sig (något som vissa efterfrågat).

LÄS ÄVEN: Grillförbud gav ”jätteuppsving” för självvärmande rätter

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!