E-handlaren gör nytt rekordår – slog en halv miljard

Packat och klart - tillväxtresan fortsätter.

Det går bra för Packoplock.se. Det står klart när vi tar en titt i bolagets senaste årsredovisning för det brutna räkenskapsåret 2022/2023, juli till juni.

Nätbutiken som förser många e-handlare med emballage ökade under fjolåret sin omsättning med 11 procent, från 452,8 till 504,4 miljoner kronor. Samtidigt kan man visa upp ett ebit-resultat på 5 miljoner kronor under perioden. Att jämföra med 8,9 miljoner föregående år.

Annons

Verksamheten har under räkenskapsåret fortsatt utvecklas väl och försäljningstillväxten har varit god. Under våren påbörjade vi byte av affärssystem i alla våra fyra bolag och övergången gick helt enligt plan utan några driftstörningar, står det att läsa i rapporten.

Bra start på året

Packoplock har idag sitt lager i Norrköping och i koncernen ingår även de helägda dotterbolagen Napakka i Finland, Husted Emballage i Danmark samt svenska Nordahl. Bolaget bedriver även försäljning i Norge via filial.

E-handlaren har visat stadig tillväxt sedan starten 2007, och trots en orolig omvärld väntar man sig ett nytt rekordår.

Inledningen på det nya året har varit god och en gynnsam utveckling förutspås. Någon särskild risk utöver sedvanliga verksamhetsrisker har inte identifierats, förutom den osäkerhet som råder i omvärlden.

Annons