E-handlaren lanserar Sveriges snabbaste sajt(?): ”Mycket roligare”

Bytte plattform och fick toppresultat direkt.

Möbelhandlaren Svenssons lanserar vad man beskriver som "Sveriges snabbaste sajt". I alla fall inom premiummöbler. De har just tagit klivet till en helt ny plattform och driftssättningen av alla nya system sker inom bara 24 timmar. Förklaringen till det är att grunden i plattformen, sedan tidigare använts av Nordic Nest i drygt ett år.

Den nya tekniska plattformen blir ett väldigt viktigt verktyg för att ge vårt fantastiska team en bättre möjlighet att varje dag arbeta för att skapa världens bästa kundupplevelse. Det är människor och inte teknik som skapar kundupplevelsen, men en bra teknik förenklar och gör det dagliga arbetet mycket roligare, säger Bank Bergström, vd på Svenssons.

Annons

Bolaget beskriver plattformen som extremt snabb och säger även att den i Googles verktyg har överlägset högst resultat av alla bolag inom premiummöbler. Men den ska även ligga i toppskiktet för alla svenska sajter.

Med de stora projekten vi nu driftsätter kommer vi säkerställa att vi har grunden på plats för en ännu bättre köpupplevelse både i fysisk butik och online. Vi säkerställer att kunden får en snabb och smidig leveransupplevelse oavsett i vilken kanal man handlar eller hur man väljer att få hem produkten. Helt enkelt viktiga milstolpar för att utveckla vårt seamless retail-koncept, säger Bank Bergström.

Bland de nya funktionerna som nu finns att tillgå hittar man bland annat en möbelkonfigurator, där kund och säljare kan bygga ihop olika kombinationer. Man har även ett nytt verktyg för offerter, som ska göra det enklare för säljaren att skicka och kunden att ta emot dem för att kunna välja var man vill avsluta affären.

LÄS ÄVEN: Megakoncernen glufsar i sig svenska möbelklassikern

Annons