E-handlaren rakar hem Klarnas toppchef – blir ny ordförande

"Ytterst passande för posten".

Camilla Giesecke, Klarnas expansionschef och operativa chef, blir styrelseordförande i Estrid. Camilla kommer att efterträda investerar- och styrelseproffset tillika delägare i bolaget, Susanna Campbell som innehaft posten sedan 2019. Susanna Campbell kommer fortsatt att vara ordinarie ledamot i styrelsen.

Den svenska snabbväxaren Estrid har på bara några få år blivit stora inom lifestylesegmentet och revolutionerat rakhyvelsindustrin. Bolaget är verksamt på 16 marknader och omsatte år 2021 en kvarts miljard.

Annons

Det var vid den senaste bolagsstämman som Camilla Giesecke valdes in som ordförande i styrelsen. Camilla Gisecke är expansionschef och tillförordnad operativ chef på Klarna, där hon tidigare har varit CFO. Hon har stor erfarenhet av styrelsearbete i andra bolag.

Estrid befinner sig i en expansiv spännande fas. Jag ser fram emot att ta över ordförandeskapet och bistå Ben Eliass och ledningsgruppen med att ta över ännu fler marknader, säger Camilla Giesecke.

Camilla Giesecke tar över ordförandeposten direkt.

Camillas gedigna erfarenhet av styrelsearbete, tillsammans med sin spetskompetens inom expansion gör henne ytterst passande för posten som ordförande i detta skede, säger Ben Eliass, vd och medgrundare.

Annons