E-handlaren satsar på delad vd-roll – ”det går inte att misslyckas”

Han axlar manteln.

Stefan Fragner lämnade Skincity efter drygt ett år på vd-posten. Nu ska han dela samma roll i underklädesföretaget Understatement, som grundats av Marie Stolt och Maria Lager, efter att tidigare ha agerat som rådgivare i bolaget.

Stefan har varit med sedan starten 2017 som mentor och drivande rådgivare för Understatement. Att nu få in Stefan som Co-CEO kommer bli en stor tillgång för vår fortsatta tillväxtresa, dels genom hans långa erfarenhet att utveckla digitala snabbväxande bolag internationellt och vår gemensamma syn på hållbar utveckling, säger Marie Stolt, medgrundare av Understatement, i ett uttalande.

Annons

Det är just Marie Stolt som delar vd-skapet med Stefan Fragner och hon ska att ansvara för bland annat produkt och varumärke. Hennes nya vd-partner kommer i sin tur att ha fokus på e-handel, försäljning och organisation.

Jag har sedan start alltid haft en stark tro på Understatement och varit djupt imponerad över bolagets snabba tillväxtresa. Det går inte att misslyckas med en så stark affärsidé och den stora passion och drivkraft Marie och Maria besitter. Efter många år som vd på större bolag vill jag vara med och bygga ett fantastiskt bolag från grunden och bidra med erfarenhet inom global expansion, e-handel, ledarskap och organisationsbygge i den spännande tillväxtfas som Understatement nu befinner sig i, säger Stefan Fragner.

LÄS ÄVEN: Duons e-handel når helt nya höjder: "Vi är otroligt stolta"

Annons