Duons e-handel når helt nya höjder: ”Vi är otroligt stolta”

På väg mot 20 miljoner kronor.

Att Understatement har fått sitt stora genombrott är ingen överdrift. Underklädesvarumärket, som grundades av Marie Stolt och Maria Lager, säljer produkter både via den egna e-handeln och externa återförsäljare. Och nu är de på väg att krossa sitt tidigare omsättningsrekord, rapporterar Breakit.

Det ser nämligen ut att landa på runt 20 miljoner kronor, att jämföra med förra årets 4,6 miljoner.

Annons

Vi är otroligt stolta över vår snabba och hållbara tillväxt och hur väl vi tagits emot på nya marknader. Det är ett kvitto på att Understatements vision fungerar väl globalt, säger Marie Stolt, vd på Understatement, enligt sajten.

Bolaget ägs och drivs till majoriteten av kvinnor, vilka också är målgruppen för företagets kläder. Men inte bara det. Även produkterna tillverkas i fabriker som ägs och drivs av kvinnor. Och strategin verkar onekligen ha gått hem, då tillväxten ser ut att fyrdubblas för andra året i följd.

Vi har extremt lojala kunder med hög återkommandegrad vilket tyder på starkt förtroende för vårt varumärke och våra produkter, säger Marie Stolt och fortsätter:

För oss har det alltid varit en grundpelare att vi som bolag som marknadsför oss mot kvinnor självklart också ska ägas och drivas av kvinnor.

LÄS ÄVEN: Underklädes-startup lägger i ny växel – de tar plats i styrelsen

Annons