E-handlaren svingar sig in i lyxgallerian: ”Superspännande”

"Kändes som en no-brainer".

Ska det bli en affärsmässig hole-in-one? Ja, det återstår att se. Men nu öppnar i alla fall butiksaktören Alba Golf och e-handlaren Happy Golfer upp en ny golfbutik i Sturegallerian på Stureplan, i huvudstaden.

I anslutning till butiken kommer det även att finnas en så kallad custom fitting-studio. Det innebär att man kan få hjälp av en golfexpert med att hitta rätt golfklubbor. Det kommer även finnas en simulator på plats så att experten kan se vad man har för behov inför den riktiga golfbanan.

Annons

Det blir ingen mindre än Fritte Swahn – produktexpert på Happy Golfer med 21 års erfarenhet inom custom fitting – som ska hjälpa golfare till rätt produkter.

"Grym costum fitting-studio"

Hela rasket, med Fritte Swahn behjälplig i studion, slår upp portarna imorgon lördag den 29 oktober.

Vi har nu testkört vår e-handel i en säsong och det känns lovande, så när denna möjlighet dök upp tillsammans med Alba i Sturegallerian kändes det som en no-brainer, kommenterar Mattias Bohlin, vd på Happy Golfer och fortsätter:

Vi har redan produkter som vi kan flytta in i Sturegallerian och nu har vi också en grym custom fitting-studio med de stora märkena som Titleist, Taylormade, Callaway och Cobra.

Använder simulator

Henrik Berg Björnelius, vd på Alba Golf, håller med:

Det här känns superspännande och som ett bra sätt för oss att skapa mer flöde till oss. Men också för att kunna erbjuda alla våra medlemmar bra deals på klubbor. Samt möjlighet att testa alla nyheter, kommenterar han och tillägger:

När det inte är custom fitting för klubbor kan vi dessutom använda simulatorn till vanligt spel.

Annons
Annons