E-handlaren väntas växa 20 procent – med ny kategori

"En del av vår långsiktiga strategi".

E-handlaren Az Design har främst gjort sig kända som en framstående aktör inom möbler och utrustning för kontor. Men nu tar de klivet in i en ny kategori, som förväntas få fart på tillväxten rejält.

Man plockar in storköksutrustning, med över 2 000 nya artiklar, vilket kan göra dem till en än större leverantör för exempelvis hotell och restauranger.

Annons

Med denna nya kategori tar vi AZ Design till nästa nivå och möter den ökande efterfrågan på specialiserad storköksutrustning. Vår ambition är att vara det självklara valet för alla som söker högkvalitativa produkter för professionella kök. Genom att samarbeta med världens främsta tillverkare säkerställer vi att våra kunder alltid har tillgång till det senaste inom köksteknik och design, säger Andreas Zwahlen, vd på AZ Design, i en kommentar.

Totalt väntas försäljningen öka med 20 procent under året, då man ser en växande efterfrågan på just e-handel och digitalisering i köksutrustningsbranschen.

Produkterna som kommer att säljas är allt från pizzaugnar till ismaskiner, urnbryggare och espressomaskiner.

Denna expansion är en del av vår långsiktiga strategi att inte bara växa vår verksamhet, utan också att stödja och bidra till framgången för restauranger och hotell över hela landet. Vi är övertygade om att vår nya storkökskategori kommer att vara en game-changer för branschen, och ser fram emot att välkomna nya och befintliga kunder till att utforska vårt utvidgade sortiment, säger Andreas Zwahlen.

Annons