E-handlarens nya satsning ska ge svenskarna en Boozt i sovrummet

"Alla förtjänar en tillfredsställande sexuell upplevelse."

Boozt vill inte bara att vi ska klicka hem kläder med jämna mellanrum, de vill också se till att vi har något att göra när det är dags att ta av dem. Det nordiska onlinevaruhuset har nämligen lanserat Boozt Pleasure, en ny kategori som ska ge konsumenterna en hjälpande hand i sovrummet.

Eller som man själv beskriver det, en serie produkter som förser individer och par med innovativa produkter för sexuell njutning och tillfredsställelse.

Annons

Vi vet att sexuellt välbefinnande är en viktig del av vårt allmänna välmående och att alla förtjänar en tillfredsställande sexuell upplevelse, säger Evelyne Durhuus Daugberg, inköpschef på Boozt.

Genomgått noggranna tester

Tillbehör för sovrummet, eller var man nu behagar använda dem, har blivit en het kategori för e-handlare. Och Boozts nya sortiment av erotiska produkter kommer att bestå av sexleksaker, glidmedel, intimvårdsprodukter och lite annat smått och gott.

Boozt är också noga med att påpeka att produkterna är tillverkade av säkra material som genomgått noggranna tester med avseende på kvalitet och prestanda. Med den nya lanseringen vill man också förmedla att sex är en naturlig och njutbar del av livet.

Vi är glada över att kunna utöka vårt kunderbjudande och möta kundernas efterfrågan med denna serie av intimprodukter. Jag är säker på att våra kunder kommer att uppskatta att handla från vårt noggrant utvalda sortiment, säger Evelyne Durhuus Daugberg.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Tack!