Efter kapitaltillskottet – nu går e-handlaren in i Nederländerna

"Vi behöver ta mark i Europa".

Det går framåt för e-handlaren Flowlife, som i fjol omsatte 70 miljoner med lönsamhet. Nu meddelar bolaget att man tagit in nytt kapital från en rad personer, där två av dem kliver in i bolagets styrelse.

LÄS ÄVEN: De slog 70 miljoner – ”står för cirka 70 procent av omsättningen”

Annons

Det är Erik Carlsson Rydman, Partner på Aligned Ventures, och Jon Lööf, tidigare vd på Casall, som nu ska hjälpa Flowlife på den fortsatta resan.

Flowlife är ett unikt bolag som på kort tid leder kategorin inom massage och återhämtning. Det är mycket spännande och roligt att få vara med på resan ut i Europa och vidare, säger Jon Lööf, ny styrelseledamot i Flowlife.

Storleken på kapitaltillskottet avslöjas inte men vad pengarna ska gå till är ingen hemlighet.

Pengarna ska gå till att finansiera vår tillväxt och kommande utlandsexpansion, svarar kommunikationschefen Alexander Hosby till Ehandel.

Flowlife säljer tillbehör till träning, vad man själva kallar recovery tech, och planen är alltså att nå ut till fler länder.

Målet är att fortsätta utveckla och leda produktkategorin framåt. För det behöver vi ta mark i Europa och det är planen inför 2023, men att även addera nya produkter till vår produktportfölj, säger Flowlifes vd Lucas Wasniewski i en kommentar.

Och expansionen är redan igång. Alexander Hosby avslöjar bland annat att bolaget i fredags gick in i Nederländerna.

Tack vare investeringen kan vi tänka långsiktigt och fortsätta vidareutvecklingen av bolaget, säger Lucas Wasniewski.

Annons

Annons