Efter miljonsuccén – Löplabbet tar in ny toppchef

"Övertygad om att han har enormt mycket att tillföra".

Efter rekordåret 2019 kunde omniaktören Löplabbet nyligen rapportera en tillväxt på 14 procent och en omsättning som gått över 90 miljoner kronor för helåret.

LÄS ÄVEN: Löplabbet omsatte 90 miljoner - nöjda även om vi vill mer

Annons

Nu väljer löpaktören, som är en del av Intersport-koncernen, att spä på framgångarna med en satsning inför resten av det här året. Bolaget har nämligen anställt Stellan Kinell som ny driftschef.

Löplabbet har med sin redan starka position som specialist inom löpning goda förutsättningar att leverera ännu mer kundvärde. Jag ser fram emot att tillsammans med alla fantastiska medarbetare växla upp för att fortsätta sprida löpglädje till hela Sverige, säger Stellan Kinell i ett pressmeddelande.

Föregångaren går till e-handeln

Tanken är att den nya driftschefen, som tidigare arbetat bland annat för sportkedjan XXL, ska öka försäljningen och på så sätt få Löplabbet att springa ännu fortare. Eftersom han har erfarenhet från både försäljning och sportbranschen bedöms Stellan vara helt rätt person för jobbet.

Med Stellans passion och kompetens är jag övertygad om att han har enormt mycket att tillföra. Det ska bli spännande att se vilka höjder vi kan ta det här bolaget till, säger Marcus Wibergh, koncernchef på Intersport.

I samband med att Stellan Kinell tillträder tjänsten som driftschef kommer hans föregångare Bjarne Konig att ta över som ansvarig för Löplabbets marknadsföring. I det jobbet ingår också att bygga upp företagets e-handelssatsning.

Annons