Efter vändningen: E-handlaren anställer känd profil – ”så glada”

"Spännande projekt och satsningar".

I måndags så meddelade Bagaren och Kocken att man vänt den negativa utvecklingen från 2022. Företaget ska nu vara lönsamt och tillväxt ska ske inom kärnområdet.

LÄS ÄVEN: Bagaren och Kocken är lönsamt igen – och försäljningen växer

Annons

Nu meddelar e-handlaren att man fortsätter sin framfart inom köksområdet. Detta med en rekrytering. Företaget stärker nämligen upp ledningen med en techprofil och ett välkänt namn inom e-handelssfären.

Bagaren och Kocken har rekryterat Andreas Drougge till rollen som teknisk chef, CTO. Han kommer närmast från Bubbleroom, där han också var CTO, men har även jobbat hos Amazon, Nelly och Norce.

Bagaren och Kocken har ett starkt fokus på kvalitet, sunda värderingar och stöds av en stark ägarstruktur. Det händer mycket positivt inom företaget, och jag är ivrig att lära känna hela teamet och bidra till de många spännande projekt och satsningar som väntar, säger Andreas Drougge i en kommentar.

E-handlarens vd Charlotta Svarfvar är även positiv till det tekniska tillskottet.

Med sin expertis och kompetens inom teknik och e-handel kommer Andreas att vara en stor tillgång för Bagaren och Kocken. Tillsammans ska vi fortsätta att driva innovation och skapa värde för våra engagerade kunder och partners. Vi är så glada och välkomnar varmt Andreas in teamet, säger hon.

Andreas Drougge tillträder sin nya tjänst den 15 april.

Annons