Först på Ehandel: Efter vinstfesten – Bangerhead intar ny marknad

På väg mot nytt försäljningsrekord.

2018 blev ett starkt år för Bangerhead, som passade på att både öka sin omsättning och att vända till lönsamhet.

LÄS ÄVEN: Bangerhead slog 128 miljoner - “träder in i 2019 med högre fart”

Annons

Under det här året har företaget fortsatt att växa. Enligt uppgift har försäljningen hittills under 2019 redan passerat de 128 miljoner som bolaget omsatte under hela 2018.

Det är full fart i alla bolagsdelar och vi har många spännande projekt i pipeline. Teamet är framåtlutat och gör stordåd varje dag för våra underbara kunder. Vi förväntar oss en rolig och intensiv novembermånad och julhandel och ser ljust på framtiden, säger Thomas Grabe till Ehandel.

"Bättre rustade än någonsin"

Ett projekt som dock har lämnat pipelinen och nu blivit verklighet är en lansering i Danmark. Sedan tidigare finns företaget i Sverige, Finland och Norge och nu har alltså de marknaderna fått sällskap av en dansk sajt, och företaget har anställt ett dansktalande team till kontoret i Stockholm. Till lanseringen i Danmark har företaget fått sällskap av sin leveranspartner Budbee, som är etablerade i Danmark sedan snart ett år tillbaka.

LÄS ÄVEN: Budbee lanserar i Finland och Danmark - når 2,5 miljoner till

Dessutom har Bangerhead gjort en ytterligare satsning på logistikområdet.

Bangerhead som bolag har tagit stora kliv de senaste 24 månaderna med strategiskt positionerat robotlager i Borås och stärkt organisation och vi är bättre rustade än någonsin för att snabbt skala upp nya marknader, säger Thomas Grabe.

Annons