Elektronikjätten presenterar superteam: ”Är enormt”

"Starkare och bättre än något annat kategoriteam i branschen".

Komplett Group, som äger Komplett, Netonnet och Webhallen, har satt ihop ett riktigt superteam för inköp.

Det är ett gäng erfarna namn som ska leda arbetet, varav två kommer från välkända konkurrenter. Pär Kjellin hämtas från Mediamarkt och Espen Nordheim från Elkjöp Nordic. Övriga tre i ledarteamet, Mats Hansen, Teddy Mirifors och Roger Sandberg, hämtas från de egna leden.

Annons

Samtliga är erfarna ledare med många års erfarenhet av att leda kommersiella team. Den genomsnittliga branscherfarenhets är 28 år i vårt team. Jag skulle säga att vårt nya Group Commercial Management Teams samlade erfarenhet och kompetens är starkare och bättre än hos något annat kategoriteam i branschen, och deras samlade kontaktnät är enormt, säger Andreas Westgaard, kommersiell chef på Komplett Group, i ett pressmeddelande.


Henrik Ekelund, Örjan Björkman, Sofie Öfver och Pernille Bruun-Lie

Samtidigt fortsätter Pernille Bruun-Lie att leda Komplett.no och Komplett.se:s kategorilag. Hon har fem år bakom sig i branschen och leder för närvarande Komplett Services kommersiella team.

Sofie Öfwer fortsätter ledningen av Webhallens kategorilag. Hon har varit på företaget i ett år och ingått i det kommersiella teamet.

Netonnets kategoriteam kommer att ledas på tillfällig basis av Henrik Ekelund och Örjan Björkman, sortimentschef respektive affärsutvecklingschef på Netonnet.

Den här organisationen kommer att ge både koncernen och dotterbolagen flera fördelar. Det kommer bland annat att ge oss tillgång till nya produkter och segment, säger Andreas Westgaard.

Den nya organisationen kommer att gälla från och med den 1 december.

Annons
Annons