Gekås Ullared slog historiskt rekord – delar ut 18 miljoner till anställda

"Känns otroligt roligt".

Medan många andra kämpade passade Gekås Ullared på att slå nytt försäljningsrekord under 2023, när man för första gången i varuhusets historia passerade 6 miljarder kronor.

Lågpris var nämligen hetare än någonsin när inflationen stod i högan sky.

Annons

För första gången någonsin har vi sprängt sexmiljardersvallen i årsförsäljning! Jag är självklart otroligt glad att vårt erbjudande fortsätter att tilltala så många människor. Vi arbetar ständigt för att utvecklas och bli bättre, då ser jag den fina försäljningen som ett kvitto på att vi är på rätt spår, och erbjuder en unik och uppskattad shoppingupplevelse, säger Patrik Levin, vd Gekås Ullared, i ett uttalande.

Han är nog inte den enda som jublar som jublar över framgångarna. Även de anställda har all anledning att glädjas då de får dela på en rekordstor premie på 18 miljoner kronor.
Det innebär att den som jobbat heltid kan räkna hem runt 17 000 kronor i bonus, som betalas ut i samband med lönen i februari.

­­Jag kan bara konstatera att Gekås Ullared har helt fantastiska medarbetare i alla våra verksamheter! När Gekås Ullared går bra så är det verkligen medarbetarnas förtjänst. Därför känns det otroligt roligt att få dela ut denna premie till alla duktiga människor som gör jobbet varje dag, säger Patrik Levin.

Annons