Gekås Ullared utökar sin egen variant av e-handel

Nu slipper du besöka butiken.

Bara några dagar efter att Gekås Ullared fått en ny vd så tas ännu ett steg närmare e-handel. 2019 lanserade företaget sin egen variant av webbshop, enligt den dåvarande vd:n Boris Lennerhov. Det hela handlade om ett showroom där man klämde och kände på varorna men sedan slapp köra hem dem då det erbjöds hemleverans.

LÄS ÄVEN: Gekås nya storsatsning: ”Som e-handel fast bättre”

Annons

Inför den stundande våren och kommande utemöbel-säsongen så tullar man nu ytterligare på gränsen till riktig e-handel. Gekås nya vd Patrik Levin meddelar nämligen att man nu helt ska slippa att besöka showroomet, om man så önskar.

Beställningen sker dock inte på nätet utan via telefon.

Det är många som inte har möjlighet att besöka varuhuset just nu. Då känns det bra att vi kan erbjuda telefonbeställning så att alla som vill har chans att handla utemöbler, säger vd Patrik Levin.

Våren 2021 slår Gekås Ullared samtidigt upp portarna till ett helt nytt våningsplan som rymmer årets satsning på utemöbler med hemleverans. Det nya våningsplanet ska även bjuda på en stor grillavdelning.

Den nya butiksytan ger oss möjlighet att bygga ett showroom för utemöbler på hela 900 kvadratmeter. Vårt sortiment består av möbler i bra kvalitet till marknadens lägsta priser. Lågprisfilosofin är den självklara grunden i allting vi gör, säger Patrik Levin.

Annons