Han ska smörja Q-handelns logistik: “Utveckla vår enorma budflotta”

"Det känns verkligen spännande".

Den senaste tiden har e-handelsaktören Foodora levererat nyhet på nyhet där man berättar om sin expansion och utrullning av det man kallar q-handel. Företaget har bland annat breddat från restaurangmat till att även ge sig på dagligvaruhandeln.

LÄS ÄVEN: Foodoras butiker i massiv expansion: ”Vi har en briljant plan”

Annons

Nu anställer företaget en ny logistickchef som ska se till att logistiken är väloljad under utrullningen av alla nya tjänster som Foodora tar sig an.

Den som fått titeln är Daniel Gustafsson Raba som närmast kommer ifrån Fiskeriet, där han var operativ chef. Han har även en bakgrund från Arla.

Det känns bra att Daniel nu finns på plats. Han kommer ta vid mitt arbete att sköta den dagliga utvecklingen av vår enorma budflotta som hela tiden växer sig allt större. I en föränderlig värld behöver vi säkerställa så att vi ligger ett steg före i allt vi gör och det kan vi fortsätta att göra med Daniels hjälp, säger John Denbratt, tidigare logistikchef och numera operativ chef på Foodora.

LÄS ÄVEN: Foodora börjar leverera nattetid: ”Markant efterfrågan”

Daniel ska alltså utveckla bolagets logistiklösningar för snabba hemleveranser.

Jag har haft siktet inställt länge på foodora. De är ett bolag som leder förändringen framåt just nu. Det känns verkligen spännande att jag får vara en del av resan och samtidigt få vara med utveckla framtidens leveranser som kommer vara endast några minuter från kundens dörr, säger Daniel Gustafsson Raba, logistikchef foodora.

Annons