Han tar över ekonomin på Instabee: “Vi är så glada”

"Kompetens inom såväl finans som ledarskap".

Fraktbolaget Instabee, sammanslagningen av Instabox och Budbee, meddelar idag att man skaffat en ny CFO. Den som fått rollen är Johannes Borgman som närmast kommer ifrån Tibnor, där han hade samma position.

Vi är så glada att få med Johannes på vår resa och ser att han kommer att bidra med väsentlig kompetens inom såväl finans som ledarskap. Vi är på en spännande resa där konsumtionsmönster och urban planering möter teknikutveckling och hållbarhet och Johannes är ett välkommet tillskott med sin strategiskt viktiga erfarenhet, säger Alexis Priftis, vd och medgrundare på Instabee.

Annons

Johannes Borgman börjar sitt nya uppdrag i april nästa år och han kommer med en bakgrund inom finans och affärsutveckling och är van vid noterade såväl som onoterade miljöer.

Det är en spännande tid att ansluta till Instabee, ett företag som står i förgrunden för innovation inom logistik och med stor potential för betydande värdeskapande under de kommande åren. Jag ser verkligen fram emot att bidra med min kunskap och erfarenhet till företagets fortsatta utveckling och tillväxt, säger Johannes Borgman, tillträdande CFO.

Annons