Här är försäljningsrekord på tapeten – siktar mot 100 miljoner

"Vi är otroligt stolta".

Den Borås-baserade e-handlaren Belartestudio, som specialiserat sig på tapeter med konst och vackra uttryck, har vuxit så det knakar sedan starten 2021. Nu visar de upp siffrorna för 2023 och det är åter nya rekord som slås.

Omsättningen passerade 11,3 miljoner kronor, att jämföra med 4,7 miljoner från 2022. Dessutom gjordes en rörelsevinst på 1,8 miljoner, en ordentlig för bättring från 340 000 under 2022.

Annons

Vi är otroligt stolta över att ha nått denna betydande milstolpe på så kort tid. Vår passion för konst och design har lett oss till att skapa unika muraler som har fått global efterfrågan. Vi riktar oss mot en internationell och medveten kundkrets och ser hur våra designs väljs för många prestigefyllda projekt världen över, säger Anna Appelqvist, vd och grundare för Belartestudio, i en kommentar.

Bolaget säljer redan i över 50 länder och har USA som största marknad. Det är också här man hittat sitt senaste samarbete med den LA-baserade designern Nina Takesh, som lanseras den 5 mars.

Detta samarbete är ännu ett bevis på vår förmåga att attrahera internationellt erkända designers och vi ser fram emot att följa lanseringen den 5 mars, säger Anna Appelqvist.

Målsättningen på längre sikt är att nå en omsättning på 100 miljoner. Exakt när det ska se framgår dock inte.

Annons