Just nu: Här är Sportamores nya sajt – ”powered by Footway”

"Trimmar in vår produktsökning".

E-handlaren Footway har plockat fram plånboken vid flera tillfällen den senaste tiden. I förra veckan gick bolaget in och köpte konkurrenten Caliroots och sedan tidigare hade man lagt vantarna på en annan branschkollega - nämligen Sportamore. Hur den övergripande planen ser ut med alla sajterna är något oklart, men det har vid flera tillfällen framkommit att de olika varumärkena ska finnas kvar sida vid sida.

LÄS ÄVEN: Andreas Koschnike om att ta farväl av sitt livsverk: "Känns i hjärtat"

Annons

Nu står det i alla fall klart att åtminstone Sportamore får en ny sajt. Den lanserades enligt uppgift under gårdagen och ligger nu uppe till beskådan. Sajten har ett helt annat utseende än Sportamores tidigare sida, vilket bland annat kan ha att göra med att den har anpassats för mobilen.

"Tack för ditt tålamod"

Nya Sportamore.se, som på sajten beskrivs som "powered by Footway", drogs enligt information till Ehandel åtminstone inledningsvis med en del märkliga SEO-texter. Samtidigt har produkterna på sajten fått en del udda taggar, som exempelvis "#mager" och "#sexig".

Footway skriver i ett meddelande på sidan att innehållet är under utveckling.

Välkommen, vi är en del av Footway Group! Vi trimmar in vår produktsökning, tack för ditt tålamod, heter det i ett meddelande till kunderna.

LÄS ÄVEN: Nya Sportamore till 19 marknader: "En del barnsjukdomar"

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!