Hemliga uppdraget avslöjat – blir VD för miljardbolaget

Börjar sitt nya jobb vid årskiftet.

I somras meddelade Bubblerooms vd Ville Kangasmuukko-Nordström sin avgång. Det efter närmare åtta år på posten. Anledningen till avhoppet var att han erbjudits en vd-tjänst i ett annat bolag. Vilket bolag det rörde sig om avslöjade han inte, men nu är det officiellt.

LÄS ÄVEN: Bubblerooms VD säger upp sig – lämnar bolaget helt

Annons

Villes nästa anhalt blir nämligen e-handlaren och friluftsjätten Outnorth, där han kliver in i vd-rollen med ett tydligt mål. Att vidareutveckla och ta Outnorth till nästa nivå.

Outnorth är ett spännande bolag med en stark marknadsposition i Norden inom outdoorsegmentet. I takt med att intresset för natur- och friluftsliv ökar i samhället, så är Outnorth väl positionerade med ett konkurrenskraftigt erbjudande inom denna nisch. Dessutom har de en stark och naturlig inriktning på hållbarhet samt en vision om att inspirera fler människor att vistas utomhus, vilket jag verkligen uppskattar, säger Ville Kangasmuukko Nordström i en kommentar.

Konkurrensutsatt bransch

Ville Kangasmuukko-Nordström tillträder sin nya roll den 1 januari 2024. Cato Broberg, styrelseordförande i Outnorth och vd för ägarbolaget Egmonts e-handelsområde, är väldigt nöjd med rekryteringen.

Ville står för ett starkt och positivt ledarskap, och vet vad som krävs för att navigera framgångsrikt i en konkurrensutsatt bransch där tillväxt och lönsamhet ständigt ska balanseras.

Hans djupa kunskap och långa erfarenhet inom e-handel kommer att vara av stor betydelse framåt för att förverkliga Outnorths höga ambitioner om expansion och utveckling.

Annons