Hon blir ANI Jewels nya vd: ”Vi har stora visioner”

Nallar ny vd från Middagsfrid.

I slutet av mars rapporterade vi att Ani Jewels vd Tomaj Sangchi valt att lämna företaget. Han var redo för nya äventyr och lämnade tillfälligt över ansvaret till medgrundaren Lovisa Worge.

LÄS ÄVEN: VD:n lämnar Ani Jewels – trots glimrande starten: ”En otrolig resa”

Annons

Nu avslöjar man vem som tar över vd-stolen mer permanent, och det blir Camilla Tullberg Wengholm. Hon ska ha en gedigen brakgrund inom e-handel och marknadsföring och kommer senast från Middagsfrid där hon var CMO.

Jag har följt Ani Jewels från dag ett och känner mig så inspirerad av vad teamet har byggt upp hittills. Jag ser fram emot att leda bolaget in i en ny, spännande fas av fortsatt tillväxt och expansion. Bianca och Lovisa har en fingertoppskänsla för vad kunden efterfrågar och i kombination med min erfarenhet inom e-handel och marknadsföring har vi alla förutsättningar för att göra Ani Jewels till en ledande aktör inom smyckesbranschen, kommenterar Camilla Tullberg Wengholm.

"Ett dreamteam"

Förra året omsatte Ani Jewels 23,5 miljoner kronor med ett rörelseresultat på 0,8 miljoner. Bianca Ingrosso och Lovisa Worge är sedan en tid tillbaka ensamma ägare, efter att man köpt ut övriga grundare.

Det känns så roligt att jag och Lovisa gör den här resan tillsammans. Vi är ett dreamteam som jobbar otroligt bra ihop och vi har stora visioner för Ani Jewels. Att välkomna Camilla som vår nya vd är en spännande milstolpe för oss. Hennes breda erfarenhet och förståelse för digital handel och varumärkesbyggande kommer att vara avgörande för att ta Ani Jewels till nästa nivå. Vi är väldigt nöjda med rekryteringen och ser fram emot att fortsätta utveckla bolaget tillsammans med henne, säger Bianca Ingrosso.

Annons