Hon blir ny CFO hos miljardkedjan: “Jag lockas av företagskulturen”

"Erfarenhet av att verka i en noterad miljö".

Clas Ohlson meddelar att man kommer att få en ny ekonomi- och finansdirektör. Företaget har nämligen rekryterat Pernilla Walfridsson, som närmast kommer från bussbolaget Nobina AB där hon hade samma roll. Innan dess var hon även CFO på Byggmax. Hon har även erfarenhet från styrelseuppdrag hos CTEK och NetOnNet.

Jag är väldigt stolt över att anta rollen som ekonomi- och finanschef på Clas Ohlson. Jag lockas av företagskulturen, av bolagets starka position på marknaden och av att få vara en del av resan att utveckla Clas Ohlson vidare i en tid då detaljhandeln genomgår stora förändringar, säger Pernilla Walfridsson i ett pressutskick.

Annons

Hon intar sin nya roll den 14 november i år och kommer givetvis att ingå i koncernledningen.

Det känns fantastiskt bra att knyta Pernilla Walfridsson till vårt redan starka team i koncernledningen. Med Pernilla får vi en erfaren ledare med strategisk höjd och god förståelse för branschen såväl som erfarenhet av att verka i en noterad miljö. Jag ser mycket fram emot att börja arbeta tillsammans, säger Kristofer Tonström, vd och koncernchef Clas Ohlson.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Tack!