DET HÄR ÄR EN NYHET FRÅN Ehandel Jobb

Hon lämnar byggjätten och återvänder till leverantörsledet

Ska leda affärsutvecklingen.

Malmöföretaget eValent Group, som bland annat erbjuder e-handelslösningar baserat på Magento, har lockat över Rebecca Brodd från Bygghemma Group. Rebecca ska nu leda affärsutvecklingen hos eValent Group och hennes titel blir Revenue & Business Development Manager.

LÄS ÄVEN: Hon får toppjobb hos byggjätten

Annons

Det har hänt mycket på eValent sedan nya ägare kom in i bilden 2017. Vi har gått från att ha varit ett renodlat konsultbolag till att själv utveckla produkter, moduler, betalmoduler och avancerade hostingmiljöer, säger eValents vd Jonas Kjellander i ett pressmeddelande.

Jag valde Rebecca som Revenue & Business Development Manager, för att vi kommer att komplettera varandra genom våra olika styrkor och för att bredda kompetensen att leda bolaget framåt.

Med erfarenhet från e-handelns hjärta

Innan Rebecca Brodd klev in hos Bygghemma så var hon vd för innehållsföretaget Contentor och hon återvänder därmed till leverantörsledet.

LÄS ÄVEN: Contentors vd lämnar – han tar över

Med min samlade erfarenhet från både vid sidan av och inifrån e-handelns hjärta är jag övertygad om att bidra med relevanta infallsvinklar och driv i det spännande läge eValent befinner sig nu, säger Rebecca Brodd.

E-handel är en tuff bransch eftersom den hela tiden är “on demand” och då syftar jag både på slutkund, e-handlare och leverantör, så för att förtjäna sina kunder krävs det inte bara att vara i framkant tekniskt utan även att leverera service.

Annons