Hon ska leda Lykos satsning i Norge: ”Spännande”

"Viktigt för Lykos fortsatta tillväxt".

Lyko går som tåget just nu och hymlar inte med sina framtida planer. Skönhetsjätten ska bli störst i Europa, och en viktig pusselbit för att nå målet är att satsa lokalt.

LÄS ÄVEN: Ehandel på besök: Rickard Lyko – ”vi ska bli störst i Europa”

Annons

Som ett nästa steg i det arbetet anställer Lyko nu landschefer för de olika nordiska marknaderna. Först ut är Norge där Aleksandra Dybdal-Holthe tar över som country manager.

Det känns fantastiskt att få fortsätta växa tillsammans med Lyko och teamet i Norge. Tillväxtresan hittills har varit enorm och en rolig resa, och det ska bli spännande att få ett ännu bredare grepp om totalen och säkerställa tillväxt även i framtiden, säger Aleksandra Dybdal-Holthe.

Erfarenhet av marknaden

Aleksandra kommer närmast från rollen som marknadschef för Lyko Norge, en roll som hon har haft de senaste tre åren. Hon har sedan tidigare även arbetat flera år på L'Oréal Norge och L'Oréal Nordics.

Det är mycket glädjande att Aleksandra kan ta det här steget internt och tar på sig uppdraget. Hon har gjort ett fantastiskt jobb i sin tidigare roll och hennes erfarenhet på den norska marknaden, i kombination med resultatfokus och starka strategiska förmågor, kommer att vara viktigt i Lykos fortsatta tillväxt i Norge, säger Lotta Onajin, nordisk försäljningschef på Lyko.

LÄS ÄVEN: Efter succékvartalet: Lykos VD avslöjar framgångsreceptet

Annons