Hon tar över när sportjättens CFO lämnar för Adidas

Går till en av företagets största leverantörer.

Nätbutiken Sportamore meddelar att deras ekonomichef (CFO) Sabina Lerne valt att lämna företaget. Hon ska istället börja jobba för Adidas, som är en av Sportamores största leverantörer.

Sabina har med sitt engagemang och hårda arbete varit en viktig del i Sportamores utveckling under de senaste åren och jag vill framföra mitt varma tack till Sabina för hennes tid på Sportamore. Vi önskar henne all lycka i framtida utmaningar, säger Johan Ryding i ett pressmeddelande.

Annons

"Säkerställa succession"

CFO-rollen hamnar nu hos Hanna Hoffman som blir tillförordnad CFO på Sportamore. Hanna Hoffman är idag Head of Accounting på Sportamore.

Att identifiera och utveckla talanger samt säkerställa succession är en viktig del av Sportamores kultur. Hanna har i rollen som redovisningschef bevisat sin strategiska kompetens och förmåga och är redo att axla ansvaret som tillförordnad CFO. Sportamore befinner sig i en spännande utvecklingsfas där vi nu fortsätter effektivisera våra resurser för ökad skalbarhet och lönsamhet. Hanna har varit drivande i detta arbete inom ekonomifunktionen och vi ser fram emot en fortsatt utveckling och förbättrat resultat, säger Johan Ryding.

Sabina Lerne kommer att lämna över spakarna till Hanna Hoffman senast den 15 juni i år.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!