Klart: Hon tar över som CFO hos Boozt

"Vi har en unik position".

För någon vecka sedan kom beskedet att Boozts CFO och medgrundare Allan Junge-Jensen väljer att lämna e-handlaren efter ett antal år. Tanken är att han ska behålla positionen som CFO till och med den sista januari 2020.

LÄS ÄVEN: Boozts medgrundare lämnar: "En del av vår överenskommelse"

Annons

Nu står det klart vem som tar över. Hon heter Sandra Gadd och arbetar för närvarande som Business Development Director på Boozt. Hon kom till företaget 2016 och hade då inledningsvis rollen som Transformation Finance Manager.

Jag är fantastiskt glad över att tillträda rollen som CFO på Boozt. Vi har en unik position, med fantastiska människor, attraktiva tillväxtmöjligheter och goda förutsättningar för att nå en ännu starkare finansiell position än vi har idag, säger Sandra Gadd i ett pressmeddelande.

"En smart, ambitiös och hårt arbetande lagspelare"

Innan hon kom till Boozt hann Sandra Gadd bland annat med att arbeta i åtta år med revision på Deloitte.

Jag är väldigt glad och stolt att vi har funnit en högt kvalificerad intern ersättare till Allan. Att besitta förmågan att identifiera, utveckla och befordra talanger internt är en viktig del av vår kultur och strategiska agenda. Sandra har en stark finansiell bakgrund liksom stor insikt och kunskap om Boozt och vår verksamhet vilket gör henne väl lämpad för rollen som CFO. Hon har under de tre senaste åren konsekvent levererat på de ansvarsområden som hon haft och har visat sig vara en smart, ambitiös och hårt arbetande lagspelare. Jag är glad att Sandra tackat ja till jobbet som CFO och är övertygad att hon kommer bli en nyckelspelare för det team som kommer ta Boozt till nästa nivå, säger företagets vd Hermann Haraldsson.

Sandra Gadd kommer att börja på sin nya tjänst den 1 december i år och arbeta vid sidan av Allan Junge-Jensen till han slutar i januari.

Annons