iBoxen stärker upp inför sin nationella invasion av paketboxar

“Två nyckelrekryteringar”

Företaget Iboxen vill omforma last-mile i hela Sverige. Nyligen berättade bolaget att det första avtalet var på plats med Best Transport. Ett 70-tal skåp har samtidigt placerats ut i Stockholm och fler ska vara på väg. Man har även skrivit på avtal med Sveriges BostadsrättsCentrum.

LÄS ÄVEN: Uppstickarens nya superdeal: ”Svårt att tänka mig en mer lämplig partner”

Annons

Nu meddelar Iboxen att man gjort två nyckelrekryteringar inför den planerade massiva utplaceringen av paketboxar i Sverige.

I rollen som Fastighetschef för Stockholm ansluter Charlotta Björk. Charlotta har lång erfarenhet från fastighetsbranschen med bakgrund både i fastighetsägande bolag såsom Unibail-Rodamco-Westfield och på detaljistsidan som utvecklingsdirektör på McDonalds, meddelar Iboxen.

Man har även anställt en chef för samhällskontakter. Den rollen tillfaller Johan Edstav som närmast kommer från uppdraget som särskild utredare åt regeringen i Samordning för bostadsbyggande.

Det känns fantastiskt roligt att ha både Charlotta och Johan med på Iboxens resa. Med dessa viktiga nyckelrekryteringar på plats är vi väl rustade för ytterligare expansion, säger Tim Jörnsen, vd och medgrundare till Iboxen.

Företaget ska just nu vara “på god väg” att placera ut sina första 150 boxar runt om i landet.

Annons